Creditul Ipotecar

Despre Creditul Ipotecar – SMART BROKER

13APR.

1. Ce inseamna un credit ipotecar?

Creditul ipotecar va permite sa va achizitionati o locuinta, iar ipoteca este reprezentata de imprumutul oferit de societatile bancare sau alte tipuri de creditori.
Garantarea imprumutului se face cu proprietatea achizitionata.

2. De ce sa alegi creditul ipotecar?

Pentru ca acest tip de credit este *cheia* care deschide usa noii tale case. Si pentru ca lucrurile sa fie clare, noi, cei de la IMFS iti aratam care este diferenta dintre un credit ipotecar si unul imobiliar.

Informatia inseamna putere, asadar noi iti oferim comfortul si linistea de care ai nevoie pentru ca garantam corectitudinea datelor si a informatiilor pe care le transmitem clientilor.

3. Diferenta credit ipotecar versus credit imobiliar.

In cazul creditului ipotecar, clientul aduce garantie chiar imobilul pe care doreste sa-l achizitioneze. In cazul creditului imobiliar, garantia poate fi constituita dintr-un alt imobil decat cel pe care doresti sa-l achizitionezi.

Fie ca optezi pentru un credit imobiliar sau ipotecar , specialistii SMART BROKER iti garanteaza ca vei obtine cel mai avantajos imprumut de pe piata.
Asta pentru ca la SMART BROKER tratam fiecare client cu grija si seriozitate. Noi chiar intelegem ca nevoia unui camin este o prioritate pentru fiecare familie. De aceea putem oferi sprijin si in accesarea unui credit de nevoi personale in cazul in care este nevoie pentru avansul locuintei mult dorite. Ne mobilizam toate eforturile pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri, cu ofertele cele mai potrivite si avantajoase din punct de vedere financiar.

Ne ocupam de grijile tale, pentru ca tu sa te bucuri de momente de relaxare alaturi de familie si prieteni.
Concret, specialistii IMFS iti vor oferi :
– o simulare de credit personalizata / client. Astfel, in functie de o serie de informatii pe care va trebui sa le furnizezi, vei sti sa alegi ce fel de oferta ti se potriveste.
-afli pe loc suma pe care o poti obtine si ai la dispozitie timp sa cauti proprietatea visata.
-drumurile inutile la banca* dispar* deoarece vei sti cu exactitate ce fel de documente ai nevoie pentru a accesa tipul de credit pe care ti-l doresti.
-in plus se poate negocia dobanda viitorului credit, ceea ce este o veste extraordinara pentru client.
-cea mai buna oferta este a companiei IMFS, deoarece aceasta colaboreaza cu toate bancile existente pe piata.
-Documentele se intocmesc de catre specialistii IMFS, asta inseamna un plus de timp liber pentru tine si cei dragi.

4. Evaluarea bonitatii pentru a accesa un credit ipotecar.

Obtinerea de la o banca a unui credit ipotecar fi un adevarat razboi al nervilor. Statul la coada la ghiseele bancilor, refuzurile politicoase ale operatorilor de credit -sunt doar cateva scenarii pe care sigur le-ai auzit in cercul tau de cunostinte.

Politica fiecarei institutii bancare este diferita, asadar si modul de acordare a creditelor poate fi un proces indelungat sau mai putin facil.

Insa, SMART BROKER este un broker specializat in astfel de operatiuni financiare care acorda suport clientilor persoane fizice in vederea achizitionarii unui credit ipotecar avantajos, fara timpi de asteptare inutili si intotdeauna cu o dobanda preferentiala care sa te avantajeze pe timp indelungat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *