INFORMATION QUESTIONS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce domeniu de activitate are SMART BROKER? Ce servicii oferă Smart Broker?

Smart Broker este o companie de brokeraj in domeniul creditelor si asigurarilor pe raza teritoriului Romaniei, fondată în 2020, care se ocupă de intermediere credite dintre clientul Persoana Fizica  sau Juridica și BANCA / IFN.

Smart Broker este intermediar de credite în client și BANCA / IFN!

Ce tipuri de credite intermediază Smart Broker?

Smart Broker intermediază toate tipurile de credite, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice!

Pot colabora cu un broker de credite dacă sunt foarte ocupat/ă și am un program de lucru încărcat?

Nu sunt necesare zile de concediu pentru a obține un credit, brokerii de credite sunt deschiși și flexibili, așadar se vor plia pe programul clientului, astfel încât viitorul debitor să beneficieze cu proptitudine de serviciile de intermediere a împrumutului.

Să contractez un credit în LEI sau în EURO?

Această decizie variază de la caz la caz deoarece fiecare produs financiar are utilitatea lui și caracteristici proprii. De regulă, creditul potrivit se contractează în moneda în care este încasat salariul, pentru ca viitorul debitor să fie protejat de riscul creșterii valutare.

Ce tipuri de venituri sunt acceptate pentru obținerea unui credit?

Instituțiile bancare și non-bancare partenere au criterii de eligibilitate proprii atunci când facem referire la categoriile de venituri acceptate. De asemenea, și cuantumul venitului minim acceptat este diferit de la o bancă la alta și de la un IFN la altul, tocmai de aceea, serviciile gratuite ale unui broker de credite sunt necesare atât în cazul finanțărilor simple, cât și în cazul finanțărilor mai complexe.

INFORMATII DESPRE NOI

INTRA IN LEGATURA CU NOI