Asigurarea facultativa a locuintei de la Asirom are grija de casa ta si de toate lucrurile importante pentru tine, familia ta si stilul tau de viata.

Stim cat de drag iti este foisorului din curte, bicicleta celui mic sau echipamentul de ski. N-am uitat nici de animalul de companie, si el este protejat. Iar daca neprevazutul apare cand ai oaspeti in vizita, ne ocupam si de facturile medicale pentru accidente intamplate pe proprietatea ta.

Este simplu sa te asiguri. Orice persoana fizica cu domiciul in Romania, in calitate de proprietar sau chirias, poate incheia asigurarea facultativa a locuintei de la Asirom. Sunt acceptate in asigurare inclusiv locuintele cumparate printr-un credit bancar.

Avantajele oferite de Asigurarea Locuintei de la Asirom

Poti alege intre 3 pachete – baza, complet si extins – pentru riscul de incendiu, catastrofe naturale, fenomene atmosferice, furt, infiltratie sau inundatia de la apa de conducta. In asigurare sunt cuprinse locuinta, anexele si bunurile continute.

Cu asigurarea locuintei de la noi iti protejezi bunurile personale, de la mobilier si electrocasnice, pana la bunuri de valoare ori apartinand copiilor sau vizitatorilor, daca acestea sunt distruse de unul dintre riscurile incluse in pachetul tau de asigurare.

Este o asigurare a casei flexibila ce include atat cladirea cu destinatia locuinta, cat si celelalate constructii, curtea sau terenul din jurul acesteia, precum si spatiile de folosinta comuna.

Daca optezi pentru raspunderea civila a familiei, toti cei dragi sunt protejati, la fel si persoanele care te sprijina in treburile casnice – bona copiilor, gradinar sau orice alt ajutor, Mai mult, daca esti raspunzator pentru deteriorarea accidentala a unei alte proprietati sau rănirea unei persoane, vei primi ajutor la plata cheltuielilor de reparație, a taxelor legale si a facturilor medicale oriunde in Romania si/sau Europa.

Asigurarea unor costuri urgente. Daca nu mai poti ramane in locuinta ta după un incendiu sau un alt eveniment produs, asigurarea locuintei de la Asirom iti acopera plata costurilor de trai temporar, precum cazare sau cheltuieli urgente de reparatie.